Alta Clients

Per a sol·licitar l´alta empleni les següents dades:

 

El seu missatge a estat enviat. En breu ens posarem en contacte amb vostè.

Un o més camps tenen un error. Si us plau revisa i intenta de nou.

Confidencialitat: Aquest document s’adreça exclusivament al seu destinatari i podria contenir informació confidencial sotmesa a secret professional o la divulgació de la qual sigui prohibida per la legislació vigent. Si ha rebut aquest document per error, us preguem que ens ho comuniqueu immediatament.

Les dades personals que vostè ens ha facilitat i, especialment la seva adreça de correu electrònic, es troben incorporades en un fitxer amb la finalitat de gestionat les nostres comunicacions la responsabilitat del qual correspon a Ranera Cahis scp, qui garanteix el tractament de les seves dades personals de conformitat amb la reglamentació vigent.

Vostè podrà exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant de Ranera Cahis scp amb domicili a Barcelona (08009) Passatge del Rector Oliveres 7, mitjançant l’adreça de correu electrònic ranera@ranera.net o contactant amb el nostre delegat de Protecció de Dades mitjançant el correu electrònic delegadoprotecciondatos@emcsj.com

Per a qualsevol consulta o informació sobre qualsevol dels nostres serveis, contacti amb nosaltres.